Captandum breidt dienstenpakket uit!

Met trots presenteert Captandum de lancering van een nieuwe dienst. Al sinds enige tijd live en nu is het wel eens tijd om het uit te dragen; De website onderhoudindestraat.nl is in de lucht. Al enige tijd volgen de inwoners van Brakkenstein in Nijmegen al het nieuws over de vervanging van leidingen in hun straat via onderhoudindestraat.nl. En onlangs voegden we projecten in Brummen toe aan de lijst. Nutspartijen of aannemers die met hun (combi)infra-projecten de buurt goed willen informeren kunnen er gebruik van maken! Een projectpagina kan snel online worden gezet.

Hoezo een website?
In mijn werk als omgevingsmanager (‘Karin van Captandum’) viel mij op dat er – los van omgevingsapps – geen goed actueel platform was waar bewoners en ondernemers actuele, uitgebreide informatie kunnen vinden over werkzaamheden die in de straat. plaatsvinden. Dus die heb ik ontwikkeld met enige hulp bij vormgeving: Elroy Klee, website-expertise van Puur ICT, en een startsubsidie van provincie Overijssel.

Volg ons op Onderhoudindestraat.nl voor actuele informatie over de lopende projecten en over hoe het werkt.Kijk er gerust eens rond en ik hoor graag wat jullie ervan vinden 😉